ONZE KWALITEIT

Jacques Tuinen staat voor persoonlijkheid, kwaliteit en zorgvuldigheid. We zorgen altijd voor een zo mooi en passend mogelijk eindresultaat. Dit doen we samen met u. Een tuin aanleggen en onderhouden is altijd iets wat op maat moet gebeuren. Door uw wensen en onze kennis en deskundigheid op elkaar af te stemmen, komen we samen tot de beste mogelijkheden voor uw project.

ONTWERP EN AANLEG TUINPROJECTEN

Onze doelstelling is het leveren van maatwerk op een professionele, creatieve en resultaatgerichte manier, met als prioriteit uw tevredenheid. Wij stellen daarom hoge eisen aan materiaalgebruik, grondkwaliteit, beplantingen en werkmethoden.

ESSENTIE VAN EEN GOED ONTWERP

Door middel van een ontwerp krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden m.b.t. uw wensen, van de juiste verhoudingen en van het eventueel nog ontbreken van elementen. Bovendien kunnen we hiermee inschatten hoe de tuin zich door de jaren heen zal ontplooien.

AANLEG EN ONDERHOUD DOOR JACQUES TUINEN

De aanleg, die tot in de puntjes wordt opgepoetst, kunt u volledig aan ons overlaten. We zorgen voor ontruiming van de tuin, het grondwerk, de bestrating, de beplanting en alles wat erbij hoort. Om de tuin vervolgens in zijn mooie staat te laten behouden kunnen we deze ook op maat onderhouden in de vorm van bijvoorbeeld een voorjaars-, zomer-, en najaarsbeurt. Uiteraard is het tevens mogelijk om samen tot een onderhoudscontract te werken. Dit contract zal volledig op uw wens worden afgestemd.

CONTACT

Jacques Tuinen